Αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε το αυθεντικό Aerochamber;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ

Διαβάστε τί είναι αυτό που κάνει το AeroChamber Plus* με Flow-Vu* διαφορετικό και το έχει φέρει στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές εισπνοών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ
aerochamber-compare@2x

AeroChamber Plus* Flow-Vu*

other-chambers@2x

Αεροθάλαμος χαμηλού κόστους

Συνίσταται από τις φαρμακευτικές εταιρίες

Δείκτης Εισπνοών

Ο δείκτης εισπνοών Flow-Vu* που αποτελεί παγκόσμια ευρεσιτεχνία της Trudell Medical International , επιτρέπει στους θεράποντες να μετρούν τις αναπνοές των ασθενών, να διασφαλίζουν ικανοποιητική εφαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο χωρίς διαρροές, να συντονίζουν το πάτημα της δοσιμετρικής συσκευής με την εισπνοή και γενικοτερα να νιώθουν ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιούν τη σωστή και αποδοτική τεχνική. Αντίστοιχες κατασκευές άλλων προϊόντων αδυνατούν να μετρήσουν σωστά τις εισπνοές του ασθενή και να επιβεβαιώσουν τη σωστή εφαρμογή της μάσκας, με συνέπεια ενδεχόμενη αποτυχημένη τεχνική εισπνοής και επομένως λιγότερη χορήγηση φαρμάκου.

Αντιστατικός Αεροθάλαμος

Σε αντίθεση με τον αντιστατικό αεροθάλαμο του AeroChamber Plus* με Flow-Vu* δοκιμές σε άλλες συσκευές έχουν δείξει ελάχιστες αντιστατικές ιδιότητες, παρόλο που το αναγράφουν στη συσκευασία τους. Ως αποτέλεσμα, σε αυτές τις συσκευές δημιουργείται στατικό φορτίο στα τοιχώματα του αεροθαλάμου με συνέπεια να επικάθεται το φάρμακο εκεί και να μην χορηγείται στον ασθενη. Ο αεροθάλαμος AeroChamber Plus* με Flow-Vu* διαθέτει αποδεδειγμένα αντιστατικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας

Σχεδιασμός Βαλβίδας & Διαφράγματος

Η βαλβίδα Εκπνοής EZ-Flow προσφέρει χαμηλότερη αντίσταση στη ροή της εκπνοής και την κατευθύνει μακριά από τον ασθενή αποτρέποντας πιθανούς ερεθισμούς.

Ο ειδικός σχεδιασμός και τα ποιοτικά υλικά του διαφράγματος εξασφαλίζουν τη χορήγηση φαρμάκου ακόμα και σε βρέφη με χαμηλής έντασης εισπνοή. Έτσι εξασφαλίζεται ότι η αγωγή θα φτάσει εκεί που ακριβώς πρέπει, βαθιά στους πνεύμονες.

Χώρα κατασκευής

canada

Καναδάς

Χώρα κατασκευής

china

Κίνα

Αξιολόγηση Αεροθαλάμων Εισπνοών

Σύμφωνα με εργαστηριακή έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Πανελλήνιο Παιδοπνευμονολογικό Συνέδριο τον Οκτώβρη του 2019, δεν είναι όλοι οι αεροθάλαμοι το ίδιο και μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφορές κατά τη χορήγηση φαρμάκου. Το παραπάνω συμπέρασμα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πρόβλημα ασφάλειας που όλοι οι κλινικοί ιατροί πρέπει να λαμβάνουν υπόψη.

Το AeroChamber Plus* με Flow-Vu* δεν αντιγράφεται

Αρκετές εταιρείες έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν το AeroChamber Plus* με Flow-Vu*, χωρίς επιτυχία. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με την ανεξέλεγκτη εισαγωγή προϊόντων από την Ασιατική αγορά, καταναλωτές και επαγγελματίες της υγείας παραπλανήθηκαν από εμπορικές εταιρείες που πλασάρουν αμφιβόλου ποιότητας και φθηνούς αεροθαλάμους χωρίς καμία κλινική μελέτη. Τα εν λόγω προϊόντα δεν αναγράφουν χώρα κατασκευής και προωθούνται κυρίως σαν Ευρωπαϊκής προέλευσης με προφανή σκοπό την παραπλάνηση των ασθενών και επαγγελματιών υγείας. Και μόνο το γεγονός της απόκρυψης της χώρας κατασκευής αποδεικνύει την ποιοτική ανεπάρκεια των αντιγράφων.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι αεροθάλαμοι εισπνοών δεν αποτελούν απλές συσκευές, αλλά προϊόντα που χορηγούν φάρμακο και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο κατά την θεραπεία. Μελέτες σε όλο τον κόσμο και κατευθυντήριες ιατρικές οδηγίες συνιστούν την χρήση αναγνωρισμένων συσκευών. Η ποιότητα της θεραπείας, ιδίως σε μικρά παιδιά, είναι αναμφισβήτητο καθήκον και προτεραιότητα ιατρών και φαρμακοποιών.

Χώρα Κατασκευής

Το αυθεντικό AeroChamber Plus* με Flow-Vu* κατασκευάζεται στον Καναδά από την Trudell Medical International. Όλα τα παραπάνω στοιχεία αναγράφονται στη συσκευασία του. Το αυθεντικό AeroChamber δεν έχει καμία σχέση με απομιμήσεις που προέρχονται από την Ασιατική αγορά και η συσκευασία τους δεν αναγράφει σε κανένα σημείο την πραγματική χώρα προέλευσης.